Archives

  • -
diseño web

Ligu Food

Disseny i programació integral de nova Web d’empresa comercialitzadora del sector alimentari.

Posada en marxa de nou lloc web de presentació i informació de l’empresa, en dos idiomes (Català i Anglès) amb galeria fotogràfica de les diferents gammes de productes en què estan especialitzats dins del sector carni, especialment el porcí.

Realització bàsica del SEO de tot el web (tant en espanyol com anglès), per a la correcta indexació del web i la seva optimització en els cercadors d’internet.

La prioritat del projecte era la realització d’un web senzill, clar i molt atractiu visualment, que servís com a carta de presentació de Ligu Food.


  • -
diseño web

Teatre Francesc Amaro

Web original dissenyada per Daniel Deudero.

Treballs realitzats: Millora general de diversos aspectes en els continguts del web original en l’idioma català. Realització del SEO de tot el web (tant en català com espanyol), integració de Google maps i alta en cercadors (search console) per a la correcta indexació del web i la seva optimització en tots els cercadors d’internet.

Realització de la traducció de tot el web al nou idioma addicional d’espanyol, sincronització de tots els continguts: pàgines, projectes i perfils, amb optimització de totes les imatges del web.


  • -
diseño web

Club Ciclista Horta

Nou disseny integral de la pàgina web del Club Ciclista Horta, associació emblemàtica del barri d’Horta i del ciclisme a Catalunya, tant en la modalitat de carretera (ciclisme en ruta) i de muntanya (BTT).

Nova secció de Articles amb les sortides i rutes realitzades pels socis del club, molt més amigable i atractiva, per a la seva fàcil lectura i localització segons la seva tipologia. Millor integració del Facebook del club a la nova web i nou formulari de preinscripció al club.


  • -
diseño web

Mollavans

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la venda d’accesoris per a furgonetes 4×2 o 4×4, per equipació off road i tot terreny.

Àmplia integració de diferents categories de productes i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els complements i accesoris ofertats.


  • -
diseño web

Marisana

Redisseny integral de la nova pàgina web responsive i multilingüe en sis idiomes: espanyol, català, anglès, alemany, francès i italià, de l’Associació Cannàbica Happy Green (MARISANA) de Barcelona.

Integració de secció de Bloc i descripció de les activitats realitzades per l’Associació, amb panell d’accés al web per part de l’usuari, per a l’autoedició d’alguns dels seus continguts.


  • -
diseño web

Medcan

Redisseny integral de la pàgina web multilingüe del Centre d’Informació per a l’ús Terepeútico del Cànnabis (MEDCAN) de Barcelona.

Integració de vídeo galeria de diferents fonts d’informació i descripció de tots els serveis oferts per l’associació.

Integració amb el web de botiga de comerç electrònic de Shopify, redisseny de botiga i implementació passarel·la de pagament i canal de vendes també a Facebook.

Creació de zona privada d’accés a continguts reservats a només usuaris registrats.


  • -
diseño web

Pasarela Mataró

Creació i disseny integral del nou lloc web de la Sala d’Esdeveniments Passarela de Mataró.

Àmplia integració amb les xarxes socials (Facebook, Instagram, Google +), de vídeo, galeries d’imatges i de programació d’esdeveniments.

Web molt visual en la qual s’informa de l’opció del lloguer de la sala per a la realització de diverses festes o esdeveniments privats.


  • -
diseño web

OsonaVan

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la camperització i adaptació de vehicles i furgonetes 4×4.

Àmplia integració de vídeo, porta-folis i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els treballs especialitzats que realitzen.


  • -
diseño web

Antoni Amaro Teràpies

Disseny i programació integral en dos idiomes (castellà i català) de nou lloc web del consultori psicoterapèutic Antoni Amaro Teràpies.

 
Implementació i creació de pàgines en xarxes socials (Facebook i Google+) per promoure els serveis i cursos terapèutics que s’imparteixen al centre.


  • -
diseño web

Cruz-Padilla Abogadas

Disseny i programació integral de la nova pàgina web de bufet d’advocats de família i de dret civil situat al Passeig de Gràcia de Barcelona ciutat.

Creació i seguiment de campanyes de publicitat a Google Adwords del mateix.


On estem?

Carrer de Còrsega, 446, 08037 Barcelona

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio