Archives

  • -
Teatre Francesc Amaro

Teatre Francesc Amaro

Web original dissenyada per Daniel Deudero.

Treballs realitzats: Millora general de diversos aspectes en els continguts del web original en l’idioma català. Realització del SEO de tot el web (tant en català com espanyol), integració de Google maps i alta en cercadors (search console) per a la correcta indexació del web i la seva optimització en tots els cercadors d’internet.

Realització de la traducció de tot el web al nou idioma addicional d’espanyol, sincronització de tots els continguts: pàgines, projectes i perfils, amb optimització de totes les imatges del web.


  • -

Club Ciclista Horta

Nou disseny integral de la pàgina web del Club Ciclista Horta, associació emblemàtica del barri d’Horta i del ciclisme a Catalunya, tant en la modalitat de carretera (ciclisme en ruta) i de muntanya (BTT).

Nova secció de Articles amb les sortides i rutes realitzades pels socis del club, molt més amigable i atractiva, per a la seva fàcil lectura i localització segons la seva tipologia. Millor integració del Facebook del club a la nova web i nou formulari de preinscripció al club.


  • -
Mollavans

Mollavans

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la venda d’accesoris per a furgonetes 4×2 o 4×4, per equipació off road i tot terreny.

Àmplia integració de diferents categories de productes i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els complements i accesoris ofertats.


  • -
Marisana

Marisana

Redisseny integral de la nova pàgina web responsive i multilingüe en sis idiomes: espanyol, català, anglès, alemany, francès i italià, de l’Associació Cannàbica Happy Green (MARISANA) de Barcelona.

Integració de secció de Bloc i descripció de les activitats realitzades per l’Associació, amb panell d’accés al web per part de l’usuari, per a l’autoedició d’alguns dels seus continguts.


  • -

Medcan

Redisseny integral de la pàgina web multilingüe del Centre d’Informació per a l’ús Terepeútico del Cànnabis (MEDCAN) de Barcelona.

Integració de vídeo galeria de diferents fonts d’informació i descripció de tots els serveis oferts per l’associació.

Integració amb el web de botiga de comerç electrònic de Shopify, redisseny de botiga i implementació passarel·la de pagament i canal de vendes també a Facebook.

Creació de zona privada d’accés a continguts reservats a només usuaris registrats.


  • -
Sala de Eventos Pasarela Mataró

Pasarela Mataró

Creació i disseny integral del nou lloc web de la Sala d’Esdeveniments Passarela de Mataró.

Àmplia integració amb les xarxes socials (Facebook, Instagram, Google +), de vídeo, galeries d’imatges i de programació d’esdeveniments.

Web molt visual en la qual s’informa de l’opció del lloguer de la sala per a la realització de diverses festes o esdeveniments privats.


  • -

OsonaVan

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la camperització i adaptació de vehicles i furgonetes 4×4.

Àmplia integració de vídeo, porta-folis i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els treballs especialitzats que realitzen.


  • -
Antoni Amaro Terapias

Antoni Amaro Teràpies

Disseny i programació integral en dos idiomes (castellà i català) de nou lloc web del consultori psicoterapèutic Antoni Amaro Teràpies.

 
Implementació i creació de pàgines en xarxes socials (Facebook i Google+) per promoure els serveis i cursos terapèutics que s’imparteixen al centre.


  • -
Cruz-Padilla Abogadas

Cruz-Padilla Abogadas

Disseny i programació integral de la nova pàgina web de bufet d’advocats de família i de dret civil situat al Passeig de Gràcia de Barcelona ciutat.

Creació i seguiment de campanyes de publicitat a Google Adwords del mateix.


  • -

ACEM Guinardó

Programació i disseny del nou lloc web de l’Associació de Comerciants de l’Entorn del Mercat del Guinardó, amb directori i base de dades de comerços associats i mapa interactiu de geolocalització de tots els negocis associats.


On estem?

Carrer de Còrsega, 446, 08037 Barcelona

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio